Simac10Showroom

Showroom
Simac10 és un nou concepte creat per les empreses Simac i Eman Group,  amb la intenció de donar suport als seus clients, tant professionals com particulars, en la concepció d’espais que permeti abordar l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny, l’art i de manera conjunta, amb la garantia que proporcionen els seus productes, sempre innovadors i de qualitat.

Disposen de tots els recursos humans i materials necessaris per desenvolupar amb èxit projectes d’interiorisme i reforma integral a mida, tant en habitatges com en espais comercials. El seu equip de professionals acompanya i assessora els seus clients personalment per facilitar la solució ideal i propostes noves a cada projecte.

Un espai multidisciplinari de més de 400 m2, on es pot trobar solucions integrades pensades per a diferents segments de mercat, a més d’una extensa exposició de productes d’alta i mitja gamma, materials per l’edificació residencial i l’obra pública. Mobiliari de cuina i bany, sanitari i accessoris, paviments i revestiments porcellànics, parquets, tarimes, resines, moquetes, paviments de micro ciment i gespa artificial, vinils, papers pintats, teles, motllures, revestiments en fusta, en micro ciment, lloses de ceràmica, pintura per espais industrials, decorativa amb efectes, textures, ...

Un lloc de trobada exclusiu en el que s’hi pot mantenir un diàleg directe amb el disseny, trobant idees i solucions que aportin valor als seus projectes, que inspirin propostes realment diferenciadores i innovadores.