SIMAC 10Qui som

Des de l’any 2010 proveim als nostres clients dels millors materials per l’edificació residencial i l’obra pública. El nostre objectiu es ajudar els nostres clients a que facin realitat els projectes que executen. Posem a l’abast productes constructius que aporten aquelles solucions exigides, i milloren el resultat obtingut, reduint els costos del producte proposat.

Oferim solucions constructives

El nostre objectiu es ajudar els nostres clients a que facin realitat els projectes que executen. Les direccions facultatives, les engineries o les propietats exigeixen materials de qualitats aplicats segons les indicacions. Des de Simac volem aportar aquests materials, el millor assessorament per que l’aplicació segui acurada, i el resultat satisfactori.

Amb aquest objectiu, posem a l’abast productes constructius que aporten aquelles solucions exigides, i milloren el resultat obtingut, reduint els costos del producte proposat o de l’aplicació del mateix.

Les millors marques del mercat a l’abast dels professionals més qualificats.

Agraim als nostres clients la confiança que dipositen en nosaltres dia a dia, i ens motiva per continuar aportant solucions constructives innovadores.