BlocEl pèl·let, la millor opció per a aquest hivern

pèl·let

16/12/2021

El fred ha arribat per a quedar-se i escalfar el nostre habitatge no sempre és tasca fàcil. Ja tens la teva preparada? Et recomanem apostar pel pèl·let.

El fred ha arribat per a quedar-se i escalfar el nostre habitatge no sempre és tasca fàcil. Ja tens la teva preparada? Et recomanem apostar pel pèl·let.

Durant l'hivern, passem més temps a casa, aconseguir escalfar-la és important per a passar temps de qualitat amb els nostres.

pèl·let

Què és el pèl·let

Primer de tot, és important saber què és el pèl·let. Es tracta d'un biocombustible format a base de serradures premsades i encenalls de fusta, postulant-se com l'alternativa més ecològica de l'energia tèrmica.

A més, precisament per la seva composició, fa que sigui un combustible molt econòmic.
pèl·let

Combustible

Els sacs de pèl·let són fàcils d'emmagatzemar, per tant, si disposem de poc espai en el nostre habitatge, són una opció excel·lent.

És un biocombustible bastant econòmic i que a penes produeix fum. Genera una calor bastant similar al de les estufes de llenya però amb un consum una mica menor, la qual cosa ho converteix en un avantatge per a la butxaca.

A Simac10 comptem amb sacs de Enerbío, marca líder comercial a Europa.

Espai de l'estada

Són totalment recomanables per a ús domèstic, ja que no necessiten un espai mínim com sí que succeeix amb una altra mena d'estufes com les de llenya.

Gràcies a l'avanç de la tecnologia, hi ha estufes de pèl·let que et permeten programar els seus horaris de funcionament. La comoditat abans de res!

pèl·let
Instal·lació i distància de seguretat

Per a la seva instal·lació, s'haurà de col·locar una sortida de fums vertical en la coberta del nostre habitatge.

A més, és imprescindible deixar una distància de seguretat entre l'estufa i els mobles, cortines o altres tèxtils.

Si vols donar la benvinguda a l'hivern de la millor forma, els sacs de pèl·let són la teva solució. Veuen a veure'ns a Simac10 i t'assessorarem.