BlocLes rajoles hidràuliques tornen per quedar-se

Les rajoles hidràuliques tornen per quedar-se

22/10/2021

Les modes són cícliques. S'adapten a l'època, però sempre, sempre, tornen. Això és el que ha ocorregut amb les rajoles hidràuliques: tornen a utilitzar-se un segle després.

Les modes són cícliques. S'adapten a l'època, però sempre, sempre, tornen. Això és el que ha ocorregut amb les rajoles hidràuliques: tornen a utilitzar-se un segle després. Des de Simac10 volem explicar-vos el motiu pel qual han tornat per quedar-se. Vols conèixer-los? No et perdis aquest article.

Les rajoles hidràuliques van sorgir a mitjan segle XIX, però fou en els anys 20 i 30 quan gaudiren d'una creixent popularitat. El que va provocar l'auge d'aquestes rajoles foren els seus originals dissenys i és la raó per la qual han tornat a utilitzar-se, 150 anys després del seu auge.

Ara, com explica bé un dels nostres proveïdors, Baldocer, “actualment, la pasta blanca permet imitar a la perfecció els dissenys de la ceràmica hidràulica d'una forma més barata (ja que no es requereix una costosa fabricació artesanal) i amb una resistència extraordinària”. Aquest proveïdor compta amb diferents col·leccions que s'inspiren en els dissenys de les rajoles hidràuliques.

Delimiten espai

Una de les raons principals de la tornada de les rajoles hidràuliques és que ajuden a definir espais, dirigir la mirada cap a un punt o crear atmosferes.

Atorguen personalitat

L'estil ‘vintage’ d'aquestes rajoles provoca que les llars on es col·loquen es converteixin en llocs únics i amb molta personalitat.

Transformen els espais

Com a paviment o com a revestiment. En el bany, en la cuina o en el saló. Tant per a espais interiors com per exteriors. La versatilitat d'aquestes rajoles és també un dels motius pels quals han tornat a ser tendència.

Vols col·locar-les en la teva nova llar? Nosaltres t'ajudarem a triar aquelles que més encaixin amb el teu habitatge. Però, sobretot, junts trobarem l'estil que més s'adapta a la teva llar. No ho dubtis! Contacta amb nosaltres i feix de la teva casa un lloc únic i amb personalitat.