BlocL'AIXETA: UN COMPLEMENT INDISPENSABLE

L'AIXETA: UN COMPLEMENT INDISPENSABLE

22/11/2021

Quan pensaves que, vist una aixeta, vists tots, des de Simac 10 podem assegurar-te que l'originalitat ve trepitjant forta.
AIXETES. INFINITES POSSIBILITATS

Quan pensaves que, vist una aixeta, vists tots, des de Simac 10 podem assegurar-te que l'originalitat ve trepitjant forta.

El món de l'aixeteria és tan ampli que podem tornar-nos bojos triant el model que millor s'adapti a les nostres necessitats.

En moltes ocasions ens perdem entre totes les opcions que se'ns plantegen, però realment sabem tots els tipus d'aixetes que existeixen i quins són millors depenent de l'ús i l'estada. Llavors, quins tipus d'aixetes podem trobar?

aixeta, simac10

PER QUÈ SABER TRIAR

El disseny de l'aixeta pot influir molt en la seva funcionalitat, saps per què? Les seves diferents prestacions incideixen en la seva ergonomia i funcionament, permetent un ús més còmode tant en el bany com en la cuina.

En el nostre catàleg podràs trobar una àmplia varietat de models amb diferents grandàries, colors i acabats.

Sofisticació i comoditat poden anar de la mà? La resposta és sí, pots donar un cop d'ull al nostre assortiment i comprovar que la seva estètica no està renyida amb el confort.

ESTALVI D'AIGUA

Si és important que sigui còmode i estèticament agradable, encara ho és més que sigui respectuós amb el medi ambient. Per això, una altra de les claus a l'hora de triar la nostra aixeta és que permeti l'estalvi d'aigua i energètic.

Aquesta tendència respectuosa amb el planeta està agafant més força, sortint al mercat models totalment innovadors i que, al seu torn, són mediambientalment sostenibles.


QUÈ PODEM TROBAR

Com comentàvem al principi, l'assortiment és tan ampli que no podem nomenar-los tots, però en Simac 10 t'assessorem amb la mena d'aixeta que millor s'ajusti a les teves necessitats i espai: aixetes monocomandament, bicomandament, temporitzats, extraïbles, termostàtics, …

La nostra recomanació d’avui és, sens dubte, aquesta aixeteria encastada del nostre proveïdor Royo, què et sembla?

Si encara no et decideixes per quin triar, no et preocupis, els nostres professionals t'assessoraran de la manera més professional. Pots demanar-nos assessorament sense cap compromís, t'esperem!